Kunststof kozijnen Amsterdam | Kunststof kozijnen concurrent Amsterdam | Kunststof kozijnen concurrent Haarlem | Kunststof kozijnen

Amsterdam
Onlangs rerealiseerd project met K-Vision City kozijnen...
Hillegom
Hillegom 63 woningen Vossepolder...

Jan Feld Kunststof kozijnen
Koninginneweg 39
1716 DE Opmeer
T: 06-53259450
F: 0226-354772
E: info@janfeld.nl

Met trots presenteert Jan Feld zijn nieuwe profiel CUBE. De unieke uitstraling van dit profiel is het verrassende resultaat van de kubusvormige uitvoering. Cube is een aanvulling op de vertrouwde K-Vision profielen Trend, Classic, Step en City en heeft dezelfde technisch hoogstaande specificaties. Natuurlijk is Cube in vele kleuren leverbaar.

UW TOEPASSING VAN CUBE

Met dit profiel kunt u kunststof toepassen en uw gevels toch hét gewenste aanzicht geven. Met name in nieuwbouw projecten waarbij een hoekige vierkante, oftewel traditionele uitstraling vereist is. Cube voldoet aan deze esthetische eisen en ondertussen profiteren opdrachtgevers en gebruikers van de vele voordelen van kunststof kozijnen.

CUBE IN DE PRAKTIJK

Aan de ontwikkeling van een nieuw profiel gaat een lange periode vooraf van onderzoek, testen e.d.. Inmiddels voldoet Cube aan dezelfde hoge technische eisen van alle K-Vision profielen.

NATUURLIJK VAN KUMIJ

Jan Feld bv  is dé toonaangevende leverancier van kunststof kozijnen voor levering en montage in heel Nederland. Jan Feld bv kenmerkt zich door haar innovatieve karakter. Vragen uit de markt leggen de basis voor optimalisatie en/of uitbreiding van het productengamma.
De flexibele projectorganisatie met gemotiveerde medewerkers en een zeer modern productieapparaat stelt ons in staat om maatwerk te leveren in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten voor woningcorporaties, aannemers, architecten en VVE’s.

Jan Feld K-Vision Cube.jpg
Webdesign © 2011 M.E. Designs

De Gouden Tip !

Weet u iemand die geïnteresseerd is in een kunststof kozijn?Geef de Gouden Tip en ontvang bij een akkoord offerte 150 EURO!

Klik hier voor uw gouden tip!

Uw mening over de website & online offerte

Wij willen graag uw mening over onze website en de online offerte om te verbeteren en daarmee u beter van dienst te zijn.

Klik hier om uw mening door te geven

Blijven er vragen over

Heeft u vragen over kunststof kozijnen of over ons bedrijf. Schroom dan niet en neem contact met ons op!

Klik hier om online uw vraag te stellen